Body Works

Werken aan jezelf. In groepsactiviteiten of individueel. Hier vind je mijn actuele aanbod.

Vrouwendans Delft

Dansen is zo fijn! Helaas is je lekker vrij bewegen niet meer zo vanzelfsprekend, zeker in het Westen. Meestal gaat het over ‘pasjes aanleren’. Het vrije gevoel wat dans kan geven beperkt zich op zijn best tot de huiskamer met gordijnen dicht of tot diep in de nacht onder invloed van drank of drugs in clubs.

Vrij bewegen in een kleine groep, in een veilige omgeving en op lekkere muziek, maakt dansen voor jou weer een geweldige ervaring. Onder mijn begeleiding doen we een korte opwarming en daarna gaan we bijna twee uur heerlijk dansen. Alleen maar vrouwen om je heen die net als jij hun eigen dansje doen. Op de manier die je zelf fijn vindt. Rustig of juist een beetje gek, alles is goed. Ik rond af met een korte deelcirkel met een lekkere kruidenthee en jij bent een mooie ervaring rijker.
Houd mijn Facebookpagina in de gaten voor komende events.

€ 17 per keer

Ancient Stretches

Ancient Stretches zijn een reeks oefeningen die nog ouder zijn dan de weg naar Rome. Het is de voorloper van yoga en fitness. Maakt je lichaam sterker en soepeler. Vergroot je lichaamsbewustzijn en bewegingsvrijheid. Neem contact op om te kunnen starten in de eerstvolgende reeks.

€ 79 voor reeks van 7 keer

Ancient ‘Thai’ Massage

Ancient ‘Thai’ Massage is een buitengewone manier om de energieën van het lichaam op één lijn te brengen door zachte aanraking, rekoefeningen, drukpunten en ‘Tai Chi’-bewegingen. De massage wordt gegeven op een matras op de vloer. Er wordt geen olie gebruikt omdat de ontvanger losse, comfortabele kleding draagt.

Op donatiebasis: € 35, € 65 of € 95 per sessie

Actieve meditatie

Houd je van mediteren, maar vind je het lastig om stil te zitten? Dan is actieve meditatie iets voor jou! In kleine veilige groepen organiseer ik lichaamsgerichte meditaties. Op deze manier houd jij het wél vol!

€ 79 voor reeks van 7 keer

Waarom Connected-Change

Mijn intentie is om jouw bedrijf te begeleiden naar verandering die duurzaam is en niet vervliegt. Verandering die gedragen wordt, enthousiasmeert en veerkrachtig maakt. Zo is de menskracht ook écht een kracht in jouw organisatie.

Wat ik meeneem is ruim 30 jaar ervaring in financieel advies en verandermanagement. Wat ik ook meeneem is ruim 30 jaar danservaring. Ten slotte ben ik Dans- en Bewegingstherapeut. Met deze opleiding heb ik mijn ervaring in de danswereld verweven met mijn ervaring in het bedrijfsleven.

Opgeleid Dans- en Bewegingstherapeut

Tevreden cliënten

Meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven

Toegewijde support