Team en Organisatiewerk

Zijn er veel veranderingen nodig in je bedrijf, maar weet je niet hoe te beginnen en wat je personeel hiervan vindt? Of werken je medewerkers slecht samen, heb je last van ziekteverzuim en ongemotiveerde mensen? Kijk wat ik voor je kan betekenen.

Empowerment van menskracht

Hoe zit het met jouw team of organisatie? Is de visie helder? Weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt? Praten je medewerkers met elkaar over verbeterpunten of hebben ze het liever over de aanstaande vakantie? 
Als er een zwakke bedrijfscultuur heerst, heeft dat invloed op de productiviteit van je medewerkers. Maar hoe krijg je zicht op de cultuur in jouw bedrijf? En wat kan je doen om het personeelsverloop en je ziekteverzuim terug te brengen?
Ik reik je praktische handvatten aan om een goed team te bouwen. Gemotiveerde mensen zijn loyaal en betrokken. Kwaliteit komt bovendrijven als je er aandacht voor hebt. Maak een afspraak voor een kennismaking.

Waarom Connected-Change

Mijn intentie is om jouw bedrijf te begeleiden naar verandering die duurzaam is en niet vervliegt. Verandering die gedragen wordt, enthousiasmeert en veerkrachtig maakt. Zo is de menskracht ook ├ęcht een kracht in jouw organisatie.

Wat ik meeneem is ruim 30 jaar ervaring in financieel advies en verandermanagement. Wat ik ook meeneem is ruim 30 jaar danservaring. Ten slotte ben ik Dans- en Bewegingstherapeut. Met deze opleiding heb ik mijn ervaring in de danswereld verweven met mijn ervaring in het bedrijfsleven.

Opgeleid Dans- en Bewegingstherapeut

Tevreden cli├źnten

Meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven

Toegewijde support