Ik ben Claudia

Dans heeft een groot deel van mijn leven bepaald. Een tijdlang is het ook weg geweest. Ik leerde voornamelijk in mijn hoofd te leven en negeerde mijn lichaam. Tot het moest schreeuwen om aandacht en ik ruw wakker werd geschud door het leven. Intussen ben ik sinds 2012 actief op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Mijn werkveld heeft zich van vooral financiƫle zaken verbreed naar het begeleiden van wezenlijke veranderingen binnen mensen en organisaties. Van hoofd naar hart. Wat ik meeneem is ruim 30 jaar ervaring in financieel advies en verandermanagement. Wat ik ook meeneem is ruim 30 jaar danservaring. En recentelijk heb ik de opleiding Dans- en Bewegingstherapie afgerond.

Over mij

Connected-Change

Wat ik doe

Wat ik breng is verandering in verbinding, zodat we niet terug bij af zijn na de eerste tegenwind en zelfs stormen en overstromingen kunnen overleven. Veerkracht en aanpassingsvermogen zijn termen die hierbij passen, maar zonder de eigenheid die wezenlijk is aan personen en organisaties te verliezen.

Ik werk als lichaamsgerichte verandercoach. Wat je, naast gesprekken, onder meer kunt verwachten is actieve meditatie, authentic movement en Ancient ‘Thai’ Massage.

Mijn doel is je lichaamsbewustzijn te vergroten, zodat je met meer vertrouwen kan genieten van wat het leven jou aanreikt.

Mijn specialiteiten zijn geldzorgen (teveel of te weinig), burn-out, stress hanteren en life change events (bijv. scheiding, verlies).

In een of meer sessies gaan we na wat er speelt en hoe je verder kunt.